Dünya Kediler Günü - Bilgi Kasırgası

Post Top Ad

8 Ağustos 2018

Dünya Kediler Günü

Dünya Kediler Günü bugün dünya genelinde kutlanırken sosyal medyada da 'kedi bayramı' yaşanıyor. Hayvanseverler ve kedi sahipleri kedi fotoğrafları paylaşarak kedi bayramını kutluyorlar. . Peki Dünya Kediler Günü nedir? Dünya Kediler Günü ne zaman? Dünya Kediler Günü nasıl kutlanır? Detaylar Yazımızda.

Tatlı kediler

Dünya Kediler Günü bugün Dünya genelinde kutlanırken sosyal medyada da adeta bir "Kedi Bayramı" yaşanıyor. Hayvanseverler twitter, facebook gibi mecralardan kedileriyle fotoğraflarını paylaşıyor. Peki nedir bu Dünya Kediler Günü?

Dünya Kediler Günü Hayvan Refah Fonu tarafından 2002'den beri 8 Ağustos tarihinde kutlanıyor. Bu gün vesilesiyle insanlar kedileriyle olan bağlarını güçlendirmeye çalışıyor. Buna ek olarak Dünya Kedi Günü Avrupa'da 17 Şubat, Rusya'da ise 1 Mart'ta kutlanıyor.
Sosyal medyayı şirinlikleriyle süsleyen kediler bugün Facebook, Twitter, İnstagram gibi sosyal medya sitelerinde oldukça ilgi görüyor. Twitter Dünya Gündemine #internationalcatday etiketiyle giren olay, Türkiye Twitter Gündeminde ise #DünyaKedilerGünü etiketiyle baş sıralarda.

Bu sıcak günlerde minik dostlarımız için evinizin önüne bir kap su koymayı ihmal etmeyin. BOL BİLGİLER.
pofuduk kedi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder